pühapäev, 6. detsember 2009

Kes ma olen? Christina Aguilera või Lible?

Sel nädalavahetusel nautisin logelemist. Tegelikult sain laisklemise kõrvalt ka mõne tööasja tehtud nagu näiteks ühele põhjalikule küsitlusele vastamine ja kooli jõulupeoks videote otsimine. Isegi toad sain koristatud ja sooja sööki tegin ka (?). Aga samas mängisin ka tundide kaupa FarmVille ja tegin Facebookis ernevaid quize. Päris huvitavaid vastuseid sain sealt.
Parim vastus sellele, kes ma olen, tuli paar nädalat tagasi tehtud testist:

Inge took the Milline "Kevade" karakter sa oled? quiz and the result is Lible
Sa tead oma kohta elus ja see vaht ümberringi sind väga palju ei loksuta. Kuigi vahel ehk peaks. Aga selgroog maksab ka midagi. Hoia tervist!


Või siis tänane test: Millest sa tehtud oled?
Inge took the Millest sa tehtud oled? quiz and the result is Puhas vesi!
Kõik armastavd sind, aga aheldada sind vaevalt on võimalik. Vähe on seda, mida sa enda juures muutma peaksid.

Ja päris hea iseloomustus, mis sobib minu kohta küll päris hästi:

What does your birthday say about you?
Inge took the What does your birthday say about you? quiz and the result is February
Abstract thoughts. Loves reality and abstract. Intelligent and clever. Changing personality. Attractive. Sexy. Temperamental. Quiet, shy and humble. Honest and loyal. Determined to reach goals. Loves freedom. Rebellious when restricted. Loves aggressiveness. Too sensitive and easily hurt. Gets angry really easily but d...oes not show it. Dislike unnecessary things. Loves making friends but rarely shows it. Daring and stubborn. Ambitious. Realizing dreams and hopes. Sharp. Loves entertainment and leisure. Romantic on the inside not outside. Superstitious and ludicrous. Spendthrift. Tries to learn to show emotions.

Kommentaare ei ole: